sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Dennis Riihimäelle voimanoston SM-pronssia

Pietarsaaren Voimailijoiden Dennis Riihimäki kuittasi viime vuoden epäonnistumisen nostamalla pronssia voimanoston suomenmestaruuskilpailuissa viikonloppuna Äänekoskella. Sarjassa 100 kiloa kilpaillut Riihimäki taisteli loppuun asti jopa hopeasta, mutta tarvittava rauta ja oma henkilökohtainen maastanoston ennätys 322,5 oli vielä liikaa. Riihimäen pronssille oikeuttava tulos oli 782,5 kiloa. Avoimen luokan voimanoston SM-mitali oli Riihimäen ensimmäinen.

PV:n Timo Leino kilpaili sarjassa 60 kiloa ja sijoittui sarjassa neljänneksi tuloksella 465kg. Miesten 125 kilon sarjassa Jan Mestari oli epäonninen jalkakyykyssä ja jäi ilman tulosta.

Naisten puolella SM-kisa debyyttinsä tehnyt Kirsi Oja teki jalkakyykyssä (110kg) ja yhteistuloksessa (290kg) uudet henkilökohtaiset ennätykset ja sijoittui naisten 52 kilon sarjassa neljänneksi.

Äänekosken Huima järjesti hienot SM-kilpailut ja viikon päästä SM-mitaleista taistellaan Salossa, jossa nuoret ottavat mittaa toisistaan nuorten voimanoston SM-kisoissa. PV:n Jonne Laituri tekee silloin SM-kisadebyyttinsä.