lauantai 24. heinäkuuta 2010

Sievin Sisu Suomen vahvin RAW penkkijoukkue.


Sievin Sisun joukkue on tämän vuoden kovin RAW penkkipunnerrusjoukkue Suomessa. Pietarsaaren Voimailijat järjesti Jaakon Päivillä jo perinteeksi muodostuneen raakapenkkipunnerrus tapahtuman ja tänä vuonna siirryttiin kokeilemaan henkilökohtaisen kilpailun sijaan joukkuekilpailua. Miesten kisaan oli uskaltaunut mukaan kolme joukkuetta ja naisten kaksi.


Miesten kisaan joukkueita oli järjestävän seuran lisäksi tullut Lopelta ja Sievistä. Wilksin pisteiden mukaan käydyssä kilpailuissa parhaat yhteispisteet (407,8) kasasi Sievin Sisun joukkue, jossa nostivat "voimaveljet" Jyri ja Jarno Hietala, sekä Juho Kivijakola ja Heikki Kopola. Noin 24 pistettä Sievin joukkueesta jäi toiseksi tullut Lopen Voima ja Kunto tiimi joukkueella Jukka Suista, Markku Savolainen, Ville Könönen ja Kalle Tönteri.


Kilpailujen parhaista pisteistä vastasi järjestävän seuran Erkki Rajala (115,8) joka kuitenkin joukkuetovereineen (Dennis Riihimäki, Mika Granbacka ja Jonne Laituri) joutui tyytymään kolmanteen sijaan.


Naisten joukkuekisassa voitto matkasi Lopelle. Naiset kilpaili kahden hengen joukkueissa ja lvk-teamin parivaljakko Satu Luoto ja Nina Ruuhivirta oli kisassa ylivoimaisia kasaten 172,6 wilksin pistettä. PV:n joukkue Kirsi Oja ja Viktoria Finholm kasasi pisteitä 127,1.


Pietarsaaren kesätapahtuman Jaakon Päivien yleisö löysi myös penkkipunnerruksen. Kilpailua oli seuraamassa noin 200 uteliasta katsojaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti