lauantai 20. marraskuuta 2010

PV seitsemäs voimanoston joukkue SM-kilpailuissa

Pietarsaaren Voimailijat ei tänä vuonna saanut kisoihin ykkösmiehistöään, mutta silti lähdettiin mukaan taistelemaan sijoituksista perinteiden mukaan. Viime vuosien PV:n kärkinostajista mukana oli tällä kertaa vain Juhani Salo, joka oli iskussa varsinkin maastanostossa tehden uuden seuran ennätyksen sarjaan 110kg. Uusi ennätys 320 ylitti Dennis Riihimäen ennätyksen 2,5 kilolla. Juhanin yhteistulos kisoissa oli 792,5 kiloa.

Timo Leino sivusi ja paranteli omia ennätyksiään. Penkkipunnerruksessa ennätys parani hienosti kymmenen kiloa 137,5 kiloon. Myös yhteistulosenkka näki päivän valon Leinon kasatessa kolmesta lajista yhteensä 522,5 kiloa.

Antti Timonen oli jalkakyykyssä epäonninen jääden ilman tulosta, mutta mitään sijoituksellista merkitystä sillä ei PV:lle ollut. Maastanostossa Timonen oli tasollaan nostaen maasta 240 kiloa.

Kokemusta PV:n joukkueessa oli hakemassa sub-junnu Jonne Laituri joka teki ennätyksensä jokaisessa nostomuodossa (175 - 145 - 205) ja rikkoen 500 kilon rajan yhteistuloksessa selvästi.

Joukkuekilpailun voitto ja suomenmestaruus matkasi Kuopioon Kuopion Painonnostajille. Hopealle nosti hienosti naapuriseura Kokkolan Jymy ja pronssi meni Pajarin Puntille.

Tulokset kokonaisuudessa:

http://www.suomenvoimanostoliitto.fi/index.php?option=com_docman&Itemid=&task=doc_download&gid=2779

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti